Escribe y apreta enter para buscar
Catàleg

CIGARRETES ELECTRÒNIQUES

Treballem només amb primeres marques, totalment garantit i certificat a preus sense competència.

VAPORESSO PODSTICK
900mAh – 15W

Nombre de Referència:101
Colors disponibles: Colors disponibles: Black, Silver, Blue, Gold, Phantom, Splashed
Vaporesso Podstick Kit té totes les facilitats que un pod necessita per ser senzill, pràctic i còmode. El nou tanc PTF és molt fàcil d'omplir. A més porta dues resistències diferents per personalitzar l'experiència del vapeig, 1.3ohm si busques sals de nicotina i 0.6ohm Mesh Coil perfecta per produir grans núvols de fum.
Sol·licitar més informació

VOOPOO VINCI MOD POD KIT
1500mAh – 40W

Nombre de Referència:102
Colors disponibles: Space grey, Aurora, Dazzling green, Hill yellow, Ink, Jade green, Opal, Peacock, Rainbow aurora, Rainbow Peacock, Scarlet, Carbon fiber
Voopoo Vinci Mod Pod Kit és un pod de voltatge regulable amb 1500 mAh. Té l’opció d’utilitzar-se com a Mod o Pod i mostra la quantitat de calades que has realitzat. Ofereix dos tipus de resistència per personalitzar l'experiència del vapeig.
Sol·licitar més informació

VAPORESSO TARGET MINI 2
2000mAh – 50W

Nombre de Referència:103
Colors disponibles: Colors disponibles: Black, Silver, Blau, Red
El Target Mini 2 és una versió millorada del Target Mini original amb una potència fins a 50W i control de temperatura. L’exclusivitat d'aquest dispositiu és la seva mida petita i còmode d’utilitzar, també incorpora les característiques que milloraran la seva experiència del vapeig.
Sol·licitar més informació

VAPORESSO VM SOLO 22
2000mAh – 22W

Nombre de Referència:104
Colors disponibles: Black, Silver, Blue, Rainbow
El Vaporesso VM Solo 22 és un kit d’inici molt fàcil d’utilitzar amb una llarga durada de la bateria. El kit porta dos tipus de resistència perquè el puguis adaptar a les teves necessitats, la resistència Euc CCell 0,1ohm ideal per sals de nicotina i l’Euc Meshed 0,6ohm pel teu líquid de sempre.
Sol·licitar més informació

ELEAF ISTICK RIM
3000mAh – 80W

Nombre de Referència:105
Colors disponibles: Colors disponibles: Black, Rainbow
El Eleaf Istick Rim porta una bateria incorporada de 3000mAh i un cleromitzador Melo 5 amb la innovadora protecció de la resistència contra les cremades en sec i fàcil d’omplir. Porta el sistema de càrrega tipus C amb càrrega ràpida QC3.0 (40 minuts aproximadament).
Sol·licitar més informació

VAPTIO COSMO KIT
1500Ah – 30W

Nombre de Referència:106
Colors disponibles: Black, Silver, Blue, Red, Gold pink
El kit Cosmo de Vaptio presenta un disseny molt fi i elegant d'alumini en diversos colors i una llarga durada de la bateria. Ofereix una bona potència amb la possibilitat de poder seleccionar-la per obtenir major quantitat de fum.
Sol·licitar més informació

ZERO POD
650mAh – 12,5W

Nombre de Referència:107
Colors disponibles: Black, White, Orange, Rainbow, Silver, Artic blue
El Zero Pod amb un disseny que s'adapta a les butxaques, és un kit d’inici. Compta amb un sistema d'ompliment innovador: pressionar per omplir (PTFTM) que permet un ompliment fàcil i una millor prevenció de fugues.
Sol·licitar més informació

MI-POD DRAGON
950mAh – 15W

Nombre de Referència:108
Colors disponibles:Dragon Pearl, Dragon Sea
El Mi-Pod Dragon és un innovador i compacte kit d'inici amb 2 ml de capacitat i una bateria incorporada de 950 mAh amb un disseny sofisticat i molt elegant.Compta amb indicadors de potència de 3 colors, el que ho fa molt fàcil d'utilitzar i carregar.
Sol·licitar més informació

VAPORESSO VECO SOLO
1500mAh – 40W

Nombre de Referència:109
Colors disponibles: Black, Blue, Silver, Rainbow
El Vaporesso Veco Solo, fabricat en zinc i acer inoxidable amb un tanc de pyrex integrat a prova de fuges de líquid. Utilitza resistències ecològiques universals (EUC) i és més respectuosa amb el medi ambient.
Sol·licitar més informació

MI-POD
950mAh – 15W

Nombre de Referència:110
Colors disponibles: Black Blue, Grey, Orange
El Mi-Pod es un innovador i compacte kit d'inici amb 2 ml de capacitat i bateria incorporada de 950 mAh. A més té indicadors de potència de 3 colors, el que ho fa molt fàcil d'utilitzar i carregar.
Sol·licitar més informació

VAPORESSO LUXE NANO
2500mAh – 80W

Nombre de Referència:111
Colors disponibles: Black, Silver, Blau, Red, Rainbow, Bronze
El Luxe Nano està equipat amb una elegant pantalla TFT d’1,3 polzades, el mod s'adapta còmodament al palmell de la mà i és compatible amb qualsevol tanc. A més porta dues resistències diferents per personalitzar l'experiència del vapeig, 0,3ohm i 0,5ohm perfecta per produir grans núvols de fum.
Sol·licitar més informació

WISMEC ACTIVE
2300mAh – 80W

Nombre de Referència:112
Colors disponibles: Black, Silver, Orange
L'innovador Wismec és resistent a l’aigua, la carcassa porta una funda de silicona, que protegeix el dispositiu contra els cops. Fantàstic E-Cig amb innovadora funció d'altaveu i Bluetooth.
Sol·licitar més informació

JUSTFOG Q16 KIT
900mAh – 15W

Nombre de Referència:113
Colors disponibles: Black, Silver, Pink
Ofereix el millor sabor amb qualsevol líquid, a causa de la funció de voltatge variable de 8 nivells. Aparell amb una major seguretat, incorpora en el seu PCB cinc funcions diferents per a la protecció de la seva bateria.
Sol·licitar més informació

VAPORESSO ORCA SOLO KIT
800mAh - 12W

Nombre de Referència:114
Colors disponibles: Black, Silver, Rainbow
El Orca és recomanable usar-lo amb sals de nicotina, petit i molt còmode d’utilitzar, porta unes resistències amb les quals obtindràs una pipada idèntica a la del tabac tradicional.
Sol·licitar més informació

JOYETECH EXCEED GRIP
1000mAh – 20W

Nombre de Referència:115
Colors disponibles: Black, Blue, Carbon black, Carbon white, Fantasy rainbow, Gardien blue, Gardien red, Mystery blue, Rainbow tatto, Skull Stone, White
El Joyetech presenta el seu nou dispositiu, un equip compacte i perfecte per portar a tot arreu. Exceed Grip ofereix una excel·lent experiència de vapeig amb un sabor extraordinari.
Sol·licitar més informació

JOYETECH EXCEED EDGE
650mAh – 25w

Nombre de Referència:116
Colors disponibles: Black, Red, Silver, Rainbow, Orange
El Joyetech Exceed Edge aquest dispositiu pot impressionar amb un disseny aerodinàmic i amb una aparença elegant. Ve amb una resistència intercanviable, bateria incorporada i una càpsula de 2 ml.
Sol·licitar més informació

VOOPOO ALPHA ZIP POD
250mAh –12W

Nombre de Referència:117
Colors disponibles: Black, Silver, Blue, Red
Alpha Zip Pod Kit de VOOPOO és prim i lleuger amb la bateria recarregable incorporada de 250mAh i pod recarregable de 1.0ml amb una resistència 1.8ohm amb cotó orgànic. Sol·licitar més informació

ASPIRE COBBLE
700mAh – 15w

Nombre de Referència:118
Colors disponibles: Dark marble, Carbon fiber black , Montain mist , Wood grain , Zebra strips
L’Aspire Cobble és un dispositiu per sals de nicotina amb un disseny modern, que compta amb una bateria recarregable integrada. Té una capacitat de 1,8 ml i amb un LED que relleva el nivell de càrrega.
Sol·licitar més informació

Joyetech Ego AIO
Start kit 1500mAh – 25W

Nombre de Referència:119
Colors disponibles: Negre, Plata, Blanc-Negre, Blanc-Vermell, Gris-Negre.
És un cigarret electrònic petit però molt potent, que destaca per sobre dels demés. Té una bateria incorporada; i un atomitzador integrat que compta amb un sistema de tancament a prova de nens. És el primer cigarret electrònic d’alta gamma adaptat a la nova normativa TPD.
Sol·licitar més informació

Aspire PockeX Pocket
1500mAh – 20W

Nombre de Referència:120
Colors disponibles:Negre, Plata, Blanc, Rosa Gold.
És un cigarret electrònic tot en un, amb una capacitat pel líquid de 2ml, i una bateria integrada de 1500mAh. Compta amb un sistema anti-fugues que protegeix el líquid. L’Aspire PockeX Pocket, ofereix un sabor excel·lent i un producció densa de fum. La seva mesura petita, fan que sigui un dispositiu portàtil perfecte per vapejar diàriament i per iniciar-se en els cigarrets electrònics.
Sol·licitar més informació

SWAG KIT
Pila externa 80W

Nombre de Referència:121
Colors disponibles:Black, Silver, Orange, Green, Blue, Red, Gold, Matt Black, Matt gold.
El Swag és un kit avançat amb una potència fins a 80W. Aquest dispositiu inclou vàries funcions com a: VW (H/N/S), CCW, CCT, VT (NI, TI, SS), TCR (M1, M2), RTC y BYPASS. Cleromitzador amb un disseny Twist Open, molt fàcil d’omplir us donarà grans núvols de fum. No inclou bateria.
Sol·licitar més informació

Eleaf Ikuu
I80 3000mAh – 80W

Nombre de Referència:122
Colors disponibles:Negre, Negre-Plata, Negre-Verd, Negre-Vermell, Negre-Blau.
Aquest cigarret electrònic compta amb un innovador sistema de protecció de temperatura per la càrrega que assegura la seguretat en el procés de càrrega. Està basat en les bobines populars de EC, una bobina de la sèrie EC2 millorada que s’introdueix en aquest kit de vapor. El Ikuu i80 compta amb una gran pantalla de 0.91 pulsades, capacitat de càrrega ràpida de 2A i una bateria interna de 300mAh. Es pot utilitzar fins als 80wats. De mida comptacte és de gran funcionalitat i junt amb el seu preu assequible fan que el Ikuu I80 sigui un dels millors cigarrets electrònics.
Sol·licitar més informació

Eleaf ICare
650mAh – 10W

Nombre de Referència:123
Colors disponibles:Negre, Plata.
És el nou kit d’iniciació, amb un disseny elegant, fàcil d’utilitzar i amb un dipòsit incorporat de Eleaf. Presenta un disseny de resistència espiral per aconseguir un vapor amb més sabor. El líquid és fàcil de col·locar, gràcies a la tapa superior. I disposa d’un port USB lateral per una càrrega més còmoda.
Sol·licitar més informació

Eleaf kiya
1600mAh – 50W

Nombre de Referència:124
Colors disponibles:Negre, Plata.
El nou Istick Kiya és un cigarret molt pràctic, de dimensions petites però que alhora inclou una gran pantalla en color de 1’45 polsades, que mostra entre altres l’hora a temps real, i tota la informació i característiques del cigarret. Compta amb un nou sistema operatiu que fa que sigui molt fàcil d’utilitzar. I treballa amb un nou processador que càrrega més ràpid.
Sol·licitar més informació

JUSTFOG MINIFIT
370mAh – 15W

Nombre de Referència:125
Colors disponibles: Black, Red,Silver, Red
El Justfog Minifit és un dispositiu ultra compacte, elegant i discret. Compta amb protecció intel·ligent de la bateria per a un vapeig segur i leds indicadors de càrrega restant.
Sol·licitar més informació

UWELL NUNCHAKU 2 KIT
100W

Nombre de Referència:126
Colors disponibles: Black, Silver, Rainbow
El Uwell Nunchaku 2 KIT es presenta amb una versió millorada de l’anterior, però segueix sent un dispositiu compacte i còmode d’utilitzar. Pantalla regulable fins a 100W. Produeix grans núvols de fum. No inclou bateria.
Sol·licitar més informació

VAPORESSO SKY SOLO PLUS
3000mAh – 90W

Nombre de Referència:127
Colors disponibles: Black, Silver, Blau, Rainbow
El Sky Solo Plus compta amb una capacitat de bateria de 3000mAh i 90W. Et proporcionarà més temps de vapeig i molt més fum que els kits d’inici tradicionals.
Sol·licitar més informació
EL SEU DISTRIBUÏDOR MAJORISTA DE CONFIANÇA

Productes relacionats

LÍQUID E - LUX

NOMBRE DE REFERÈNCIA:LE06

Més informació

ELEAF KIYA 1600MAH-50W

NOMBRE DE REFERÈNCIA:10

Més informació

PERLITES ELUX

NOMBRE DE REFERÈNCIA:99

Més informació
SOM EL SEU DISTRIBUÏDOR MAJORISTA DE CONFIANÇA